• Tillfälligt arbetsrum 

    Lite lätt rörigt. Precis som det brukar vara när en förändring är i görning. Tacksam att vi har ett litet rum där ett skrivbord går att klämma in. Behöver ha tillgång till datorn varje arbetsdag.

  • Redo för nästa steg

    Nu har jag införskaffat färg, spackel, maskeringstejp och täckpapp. Redo för nästa steg. Först krävs underarbete. Inte så kul och det brukar vara tidskrävande. Färgen i rummet är viktig. Ljuset reflekteras i väggar, tak och golv. Sätter färg på det jag vill fotografera.  Rummet ligger mot norr och är ganska mörkt därför valde jag en vit färg. 

  • Arbetsrum tömt

    I söndags tömde jag mitt arbetsrum. Nu ska stjärntapeten bort och bytas mot vit matt färg på väggar och tak. 

    Först underarbete. 

    Det kommer ta sin tid. 

    Upplever att första steget oftast är det svåraste för mig att ta. Nu är arbetsrummet tömt på saker. Då tycker jag att jag borde vara förbi det första steget. Vi får se hur lång tid det tar.

  • REKLAM för egen verksamhet

    En dag i veckan kommer du se denna annons eller en nyskapad annons för min egen verksamhet här på bloggen. Denna vecka testar jag att annonsera på en onsdag. Annonsdagarna berättar jag kortfattat vad jag gör och delar några tankar kring marknadsföring.

    Idérik fotograf hjälper företagare att synas. Utgår från Dalstorp, i Tranemo kommun.

    Foto – Produktfoto, porträtt, natur, dokumentärt, fotograferar och filmar med drönare.

    Film – Skapar korta informationsfilmer och reklamfilmer från idé till färdig produkt. Filmar, klipper, lägger speakerröst och musik samt grafisk design och text.

    Formgivning –Förenklar och förtydligar företagsinformation med bild och text. Skapar bildknappar, omslagsbilder, reklam till hemsidor och sociala medier. 

    Kontakta mig berättar jag mer.

    Instagram @LINDFOTO.SE

    Några tankar om marknadsföring: 
    Information är också marknadsföring. Berätta om de olika delarna i ditt företag. Hur ser en arbetsdag ut för dig? Berätta om hur du skapar en produkt eller en tjänst. 

  • Blomkålssvamp

    Hittade denna gigant i skogen för någon dag sedan. Tillhör den skaran som bara plockar kantareller så denna tog jag inte hand om. 

    Nedanför en stor tall stod den. 

    Krusig och maffig. Doftade skog. 

    Enligt svampguiden.com ska den vara en god matsvamp. 

  • Spegelrabatten augusti 2024 

    En spegelrabatt är det kanske inte riktigt eftersom det inte är exakt samma blommor på varje sida. Så glad att jag förverkligade min dröm om att ha en spegelrabatt. Nästa år vill jag ha fler perenner. 

    I ett blogginlägg från 12 november visar jag hur rabatten såg ut då. I samma blogginlägg hittar du en bild på rabatten från sommaren 2023.

  • Färger – augusti

    Blåklocka, ljung, nysört och gulnat gräs mot en grön och beige bakgrund. Har börjat samla färger när jag är ute i naturen. Månad för månad tänker jag fotografera och spara. Till vad vet jag inte ännu. Men det är lärorikt och roligt.

    Lingonrött och grönt. Ljung.

    Lila ljung. Ibland rosa.

    Nysört i vitt och beige.

    Rosa gräs. Grön mossa.