Om

Jag som driver denna blogg och företaget Lind Foto & Formgivning AB heter Sofi Lind. Fotograf och formgivare. Brukar kalla mig själv för en idérik kreatör.

Bor med min sambo i Dalstorp, Tranemo kommun. Önskan om att bo i hus med trädgård och ha naturen in på knuten var anledning till vår flytt från Stockholm 2021.Jag gillar bondkakor. Promenera och fotografera i naturen. Läsa böcker. Prova olika hantverk. Lägga pussel och så är jag väldigt förtjust i dahlior.

Våren 2016 startade jag mitt första företag och har sedan dess varit min egen chef.

Min största uppdragsgivare har varit Svepark (Svenska parkeringsföreningen). Vi arbetade tillsammans mellan åren 2017–2022. Ett uppdrag som innefattade ett övergripande arbete med deras hemsida. Skapa trycksaker i form av program, rollupper samt olika typer av utskick till medlemmar och samarbetspartners. Fotografera vid konferenser, seminarium samt porträtt.
Filma och redigera videos främst till Youtube men även andra sociala medier.

I dag tar jag uppdrag från företag, föreningar och kommuner som behöver hjälp med fotografering, hemsida, trycksaker, filma och redigera videos för information och marknadsföring bland annat till sociala medier. Fotograferar även porträtt.

Du når mig via mejl hej@lindfoto.se

Uppdragsgivare