Ny omslagsbild på Facebook

Ny omslagsbild till Lind Foto & Formgivnings Facebooksida. Ett kollage som symboliserar vad jag lämnat, vad jag har idag och i vilken riktning jag vill.

Infarten till Örby Slott från Huddingevägen, Stockholm. Fotografiet är en del av en serie som skapades till en inlämningsuppgift januari 2014. En plats som jag bott nära men nu lämnat.

Närsholmen, Gotland. Besökte många olika platser under en tre veckor lång fotoresa 2019. Det betydde mycket för mig att jag tog mig råd och tid att göra denna ensamresa. Att resa själv är utvecklande.

Lador under månens bleka sken. Februari 2022 under en eftermiddagspromenad inte långt från där jag bor idag. Ladugårdar, naturen och tystnaden finns nära. 

Orlången, Huddinge. En varm augustikväll 2020. Fjäril i ljung. Jag är självkritisk när det kommer till mina fotografier. Det är alltid någonting som kunde varit bättre. Men när jag tog upp den här bilden på min dator minns jag att min inre kritiker tystnade och jag kände mig nöjd.   

Dahliaparken Enskede Stockholm. En fantastisk fin park skapad av Dahliaentusiasterna på en gammal ridbana vid Enskede ridskola. Väl värd ett besök om du som jag är förtjust i dahlior. I september brukar parken vara som vackrast.
Denna bild av en ledig bänk får symbolisera framtiden och möjligheten att möta andra företagare och nya uppdragsgivare. 

Kommentarer inaktiverade för Ny omslagsbild på Facebook