Dalstorpsdagen

Nyss hemkommen från Torget i Dalstorp. Klockan är 22.30. Jag sätter mig framför datorn och börjar skriva dagens blogginlägg. Musiken letar sig genom den sena kvällen och lägger sig som ett stämningsfullt sorl i bakgrunden. Jag hör bandet Capsyls sångare prata med publiken och fråga vill ni höra meeeer? Och de vill de. 

Förmiddagen bjöd på strålande sol. Den gamla shellmacken visade bilar och motorcyklar.

De flesta stora företag här i Dalstorp hade öppet och bjöd på rundvandring. Jag var mest nyfiken på sågverket. Vi tog en promenad dit min sambo och jag. På vägen till sågverket passerade vi ramverkstan och tittade in och hälsade på Kurt. Bra för en fotograf att ha en ramverkstad i samma by. Vi vandrade vidare i den gassande solen. Stannade på bygdegården och tog en fika och tittade på bildspelet från förra Dalstorpsdagen för 13 år sedan.

Uppe på Hållanders sågverk bjöds vi på en intressant guidning som jag får berätta om i ett eget inlägg under nästa vecka.

Efter rundvandringen blev det en pizza på Campino. Jag var så hungrig att jag glömde fotografera. 

Därefter guidad rundvandring på Svedbergs.

Här finns allt för badrummet.

Dagen avslutade vi på Torget i Dalstorp med goda hamburgare som restaurang Kabyssen grillade. Inträdesbiljetterna kostade 150 kr. Vilket fantastiskt fint arrangemang. 

Dagen bjöd på flera fina samtal och nya bekanta. Tre visitkort delade jag ut och fick en ny följare på Instagram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *