En sovande igelkott blev en reel till Instagram

Jag är ny på Instagram sedan i mars. Valde namnet lindfoto.se. Tänkte att det var bra att ha samma namn som adressen till min hemsida. Lägger upp fotografier och korta filmer s.k. reels som ska locka andra användare att följa mitt konto. En plattform där jag kan nå ut till potentiella uppdragsgivare och samarbetspartners. Till skillnad från Facebook företag som jag startade i mars 2023 så upplever jag att det på Instagram är mycket lättare att få nya följare. På Facebook företag känner jag alla som följer mig utom en person. 

Sociala medier är både roligt och tidskrävande. Det gäller att skapa rätt typ av innehåll som når ut till och skapar engagemang hos min målgrupp. Att hitta en bra rytm när det kommer till publicering är också viktigt. Det är många parametrar som spelar in för att växa. 

Jag vill ha ett innehåll som engagerar men samtidigt vill jag inte ge bort fotografier eller filmer som är värdefulla för mig. Instagram gör inget anspråk på att äga det material som jag publicerar men via godkännande av användarvillkoren ger jag dem rätt att dela och använda det material jag publicerar. Det känns ibland som att jag bara ger och ger utan att få speciellt mycket tillbaka.

Nu försöker jag förenkla skapandeprocessen och redigera filmerna s.k reels i mobilen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *