Ett roligt minne från 2018

Det finns dagar det känns som jag bara står still på samma ställe och stampar. Vilket håll är framåt – för mig och mitt företag? Har börjat skriva på två olika längre blogginlägg som innehåller flera bilder. Dessa inlägg kommer publiceras först nästa vecka och veckan där på. Behöver material att lägga ut på bloggen. Nu i dag! 
Jag vill att bloggen ska vara en blandning av både mina fotografier och tankar kring företagande, foto och formgivning och lite om vad som händer i mitt liv. I dag var det bara tvärstopp. En blank sida stirrade tillbaka på mig. Svårt att hitta inspiration. Jag började gå igenom en hårddisk från 2018 och då hittade jag en bild min sambo tog på mig i mataffären hösten 2018. Första gången jag fick betalt för att mina fotografier publicerades i tidskriften M magasin. Vilket fint minne. Det gjorde mig glad.

En glad Sofi Lind köper M magasin i mataffären.

Några dagar senare fick jag M magasin (Nr 12 augusti 2018) hemskickad med posten. Hade då ingen aning om att man ofta får ett exemplar av tidskriften där ens bilder publicerats hemskickad. Jag har sparat båda exemplaren som minne.

När jag gick igenom hårddisken hittade jag flera bilder jag tagit när jag gjort olika jobb under 2018. Klokt av mig att fotografera även minnesbilder och inte bara fotojobben. Känner mig lite rikare när jag grävt runt i min bildskatt. Idéer på inlägg till bloggen poppade upp som popcorn i huvudet. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *