Gick på kvartsfart i dag

Den här förkylningen bet sig fast i mig som ett ilsket litet monster. Vilade på förmiddagen och kollade på ”Vintageresan”, SVT Play. Marie har ett öga för det unika. Hennes formspråk är starkt, modigt och gränslöst, tycker jag. Hon väljer ofta ganska dova jordnära färger och den färgskalan balanserar upp hennes uttryck på ett fint sätt. Det blir unikt och intressant.  Hittade ett annat program på SVT Play ”Dukat för dig” med Gustav Broström, kreatör och influenser. Och 2023 års Second hand-profil! Hur har jag missat honom?
Eter lunch blev det jobb fram till tre-fikat. Vila fram till middagen. Efter middagen strök jag mina favorit-julgardiner som min mamma har broderat och sytt tidigt 80-tal om jag minns rätt. Nu sitter de i mina köksfönster. I år kom julgardinerna inte upp till första advent men före lucia. Jobbar lite nu på kvällskvisten. I skrivande stund dricker jag te med honung och äter choklad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *