Inspiratörer som lyssnar till vad hjärtat säger

Johanna Skantze och Anna Linton vilka stjärnor ni är! 

I morse var jag på inspirationsfrukost som Creative Cluster anordnat i samverkan med Näringsliv Ulricehamn AB, i Folkets hus, Ulricehamn. Inbjudna föreläsare var Johanna Skantze och Anna Linton. Att höra andra prata om att leva i takt med årstiderna, tankar jag tänkt flera gånger sedan jag flyttat från Stockholm, gör det mer greppbart. Det går från att bara vara tankar till att hitta nycklar för att verkligen leva fullt ut på det sätt jag önskar. Arbetstakten kan inte vara högsommarblom och fullt ös hela tiden. Vi behöver tillåta oss att känna vinterns vila i perioder. Vi behöver Återhämtning och vila för att orka. Och våga fatta beslut från hjärtat. Föreläsningen bjöd in till både dans och att skaka loss. 

Att möta andra företagare är en viktig del i att utveckla mitt företag och bygga broar och skapa nya kontaktnät. Den här morgonen uppmuntrades vi till samtal med andra företagare på för mig en del nya sätt. Nya frågeställningar och nya sätt att samtala. Två och två men även i grupp om fyra och i andra grupperingar. Nyttiga övningar för mig som jobbar hemifrån i min ensamhet.

Många kloka tankar delades denna dag. Både från föreläsarna och deltagare. 

Känner mig glad och fylld med ny energi. Den här typen av träffar är så värdefulla för mig som arbetar själv. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *