Jobbar med ytan som möter besökaren

I torsdags skrev jag ett blogginlägg som handlade om att jag behöver se över omslagsbilden – den bästa platsen – på hemsidan. 
Jag behöver visa i bild och text vilka typer av uppdrag jag söker. Funderar på att bygga om första sidan på hemsidan. Låta bloggen ta mindre plats och ge mer plats för det jag har möjlighet att tjäna pengar på.

En bild och en kort text. Men i mig har ett skifte skett den senaste månaden. Balansen mellan tanke, känsla och handling har börjat infinna sig. Dessa tre påverkar varandra. Tankar om att inte vara tillräckligt bra skapar känslor av oro vilket leder till avsaknad av handling.
Det var när jag tittade på mina känslor och erkände för mig själv att jag kände mig ensam i mitt företagande som jag kunde göra en aktiv förändring. Nu har jag kommit på flera sätt att känna mig mindre ensam i mitt företagande och det ger mig energi att gå från tanke till handling. Nu har jag hittat ett nytt sätt att lyssna till mina känslor. För känslor är viktiga speciellt om man som jag har ett kreativt yrke.

Den senaste månaden har jag investerat tid och lyssnat till andra företagares erfarenheter. Jag pratar om mitt företag på ett annat sätt. Jag har blivit tydligare med vad jag vill uppnå och förmedlar det. Som med det mesta här i livet så har övning gett resultat. Nu känner jag mig mer bekväm. Jag har accepterat mitt eget tempo och tar små, små steg framåt. Det är viktigt för det är jag som bygger om mitt företag från grunden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *