Kakfat till kalas

Fotograferat till Instagram och #fredagens2hand samt dristat mig till att ge fototips. Det är verkligen att gå utanför min komfortzon. Men nu är det gjort.

Testade olika typer av bakgrund. Kanske bilden hade blivit bättre om jag tagit bort linneservetterna i framkant. Men jag ville gärna ha med dem som en hint om att det kommer fler bilder längre fram med dem. Denna bild ger ett lite lugnare intryck. Här jobbar jag med tre typer av rosor. Låter betraktarens ögon vandra och kanske upptäcka rosorna på kakfaten, i vasen och på spetsgardinen.

Innan fotoprojektet drog i gång såg det ut så här. En bild med fint ljus men med en rörig bakgrund. Jag gillar idén med kakfat i två våningar. Skapar höjd i dukningen och ger mer utrymme åt annat på bordet. 
Kakfaten inhandlade på Gamla Ting i Dalstorp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *