Kollegor för en dag

Att driva företag är ensamt ibland. Men i dag har jag haft fantastiska kollegor! Är så glad att jag tog mig tid att åk på co-working som Creative Cluster anordnade denna dag på Lindedahlen Wellnes garden i Olsfors utanför Borås.

Efter frukost i växthuset höll dagens föreläsare Sandra Lidberg, utbildad teaterpedagog, danslärare och gymnasielärare i svenska och kommunikation, en intressant och tankeväckande föreläsning om kroppsspråk och vikten av första intrycket. Jag lyssnade så intensivt att jag glömde ta ett fotografi av Sandra.

Här en bild på utsikten. Fridfull plats.

I detta röda hus med vacker snickarglädje lyssnade vi till föreläsningen och fick även göra några intressanta övningar. 

Huset går att hyra om man vill bo några nätter på denna tysta och rogivande plats.

Samtal och erfarenhetsutbyte.

Ett växthus i grått med kamin att elda i kalla höstkvällar. Gjuten betongplatta och stommen i trä. 

Vi bjöds på god lunch och till fikat dukades det fram hembakt underbart god rabarberpaj.

Dagen gav mig nya bekantskaper, erfarenheter och energi. En sådan där bra energi som jag upplever att jag får av att lyssna och samtala med andra företagare. Energi som ger mig mod att fortsätta gå min väg och lita till mina idéer. 

Tack!

@creativecluster_ arrangör

 @lindedalen härlig plats och fantastiskt god mat. 

Mycket givande föreläsning  @sandrasisters

 @greenspacesdesign

@framtidatradgardar

 @trysweden

 @yogakloster

@finemang.elin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *