Måleri som avkoppling

Av allt jag skapade i går så var det den här blomman det som jag gillade.

Jag börjar ofta med konturer av ett föremål. Sedan fyller jag i med färg. Problemet jag stöter på när jag känner mig klar eller halvklar med i det här fallet de två lila blommorna till vänster, är att jag måste måla dit bakgrunden i efterhand. Det är då jag kommer på att jag skulle ha börjat med bakgrunden. 
Målningen till höger är målad med en svamp och en smal pensel. Fick lite kreativ feeling när jag lyssnade på första avsnittet av ”The Calm Creative podcast” med Art by Louise (Youtube).

Lite väl mycket feeling. Ibland går det helt över styr.

Bara att tvätta rent penslar, paletter och färgspatel och börja om eller känna sig färdig för den här gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *