Omslagsbild juli

Här kommer juli månads omslagsbild. Nu har jag bloggat ett halvår. Halva sträckan kvar mot mitt mål att blogga varje dag hela 2024. Det är 178 dagar kvar att blogga. Sju omslagsbilder klara, fem kvar. 
Ett mål från förra året var att få 100 följare på Facebook företag (Lind Foto & Formgivning).  Det är en bit kvar. Jag har nu 29 vänliga själar som följer mig där. Tack! Startade i mars 2024 ett Instagramkonto lindfoto.se. Fram till den 30 juni hade jag gjort totalt 43 inlägg och 37 följare. 

Ursprungstanken med att byta omslagsbild på Facebook varje månad var att ge en hint om vad jag kommer skriva om här på bloggen under innevarande månad. Bilderna skulle även symbolisera någonting som är typiskt för månaden eller som jag kommer fokusera på. Bloggen måste ta ett steg tillbaka. I juli provar jag någonting nytt. I text och form vill jag förmedla vilka uppdrag mitt företag tar. 
Denna månad har jag bytt ut min logga mot en profilbild på mig. 

Måste jag synas för att få fler uppdrag? Kanske. Det är värt att prova. Fortsätter att söka upp sammanhang där jag träffar företagare för att lyssna vad de gör och berätta om vad jag är bra på. 

Den 19 maj började jag med skärmfria söndagar. Det har varit bra för min hjärna att vila från skärmar, kameran och bloggen. Jag har börjat schemalägga fler blogginlägg. Jobbar för att ha mer struktur för återhämtning och rörelse.

Det är en ny väg jag vandrar. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *