Städ och småfix

Lördag, sovmorgon, melodikryss och långfrukost. Städar och fixar lite här och där i huset. Sätter mig framför skärmen och ska skriva ett blogginlägg. Vad ska jag skriva om i dag? Känner lite lätt frustration över att jag även i dag sitter och stirrar in i ett blankt dokument. Tittar på tangentbordet och inser att det kan behöva städas.

Hittar någon typ av special-teknik-tvätt-produkt Cyber Clean i ett skåp. 

Fungerar inte på mitt skitiga tangentbord. River av en liten hörna på en Wetextrasa, blöter den och vrider ur den hårt för att få bort så mycket vatten som möjligt. Gnuggar varje tangent.

Cyber Clean har en märklig konsistens. Blöt men släpper inte vätska. Mjuk och följsam.

Damm och smuts klibbar fast samtidigt som den lossnar enkelt och smidigt från händerna.

Tangentbordet är nu rent. Efter att jag använt produkten och lagt tillbaka den i burken kände jag ett svagt stickande i händerna. Läser att Cyber Clean innehåller etanol. Alkohol är uttorkande så kanske var det därför jag kände stickningar. Huden blev torr. Tvättade mina händer med tvål och vatten och då försvann stickningarna.  

Nu har jag både ett rent tangentbord och ett blogginlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *