Tidsavgränsning 15 minuter

Åter en dag när jag har svårt att få till blogginlägget. Jag har två halvfärdiga längre blogginlägg som kräver flera fotografier och mer arbete med texten för att få komma upp på bloggen. 

Letar i mitt fotoarkiv som består av tusen, tiotusen eller kanske hundratusen fotografier (jag har aldrig räknat, men det är många foton) hittar inget som passar. Får ingen inspiration. Ärligt talat så känns det tungt. Tråkigt och trist att producera dagens inlägg. Jag lägger två timmar på detta letande! Frustrerande! Till slut ger jag upp. Tänker att nu ger jag mig själv max 15 minuter för att skriva, fotografera och lägga upp ett blogginlägg.

Bilden är på en styvmorsviol som har trängt upp genom gruset i grusgången. Vilken kämpe!

18 minuter tog det från start till publicera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *