Vad jag läser just nu

”Bokträdgården i Primrose Hill” av Sarah Jio. Boken handlar om en nyskild kvinna från USA som kommer till London för att ta hand om sin döda mors kvarlåtenskap. Jag är på sidan 221 av 391 och har inte riktigt dragits in i berättelsen. Men jag håller mig till tåls och ger den lite tid. En annan av Sarah Jios böcker ”Alla blommor i Paris” fick jag läsa en bra bit, innan jag fastnade och började fundera kring bokens innehåll på dagtid och längta efter att läsa till kvällen. 

Vad läser du just nu?

En kommentar

  • Marita

    Har lyssnat på Radioföljetongen Ovanjorden, Mikael Berglund. Handlar om samer. Måste lyssna på slutet igen, förstod inte riktigt.
    Två cigg och en kopp kaffe av Anne Wibble står på tur. Tips från Gokväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *