En del av helheten

Att fotografera är en del av mitt skapande. Foto, form, färg, text och film är verktyg för att förmedla en tanke, en känsla, ett budskap eller en produkt. Jag vill inte begränsa mig till ett område. Det är blandningen som gör det intressant. Jag vill inte begränsa mig samtidigt så är det oftast begränsningar som sätter fart på kreativiteten. 

Sök nya vägar. Testa, prova och försök. Är det någonting som inte känns bra – säg nej tack.  Gå vidare. Men är det någonting du är nyfiken på som du inte kan släppa. 

Lyssna till de nya tankarna som dyker upp. Allt behöver inte planeras in i minsta detalj. Problem uppstår och måste lösas efter hand. Det är då du växer och vågar falla.

Du står ju där i bruset och suset. En del av helheten. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *