Tomt på lagom stora idéer

Det är inte enkelt att blogga varje dag. I går var det roligt och givande. Nu känns det krystat och svårt. Jag har idéer på fotoprojekt men de är för stora för att dra i gång nu. Jag behöver en lagom stor idé att sätta tänderna i och skriva om. 

”Gräv där du står” brukar vara ett bra motto att följa. 

Vissa blogginlägg känns så färglösa när jag skrivit klart dem. 

Det måste finnas utrymme för det som är skralt och intetsägande. 

Det är då jag samlar kraft och hittar ny inspiration.

Jag intalar mig att i december när jag tittar tillbaka på ett år av blogginlägg då kommer de lite småtrista blogginläggen att försvinna i mängden. Eller kanske kommer de blogginläggen jag ansåg skrala och intetsägande gemensamt bilda någonting som i slutändan blir givande.

Att skriva är att brottas med tankar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *