Två dagliga rutiner

Kände att jag behövde vila efter dagens arbete. Så i kväll blev det inget pepparkaksbak. Degen får vänta ett dygn till innan det blir några pepparkakor. I natt ska det, enligt prognosen, komma snö och i morgon ser det ut att bli sol och dimma. Det lockar till en tidig morgonpromenad. Jag har två dagliga rutiner som jag försöker hålla mig till. Den första är morgonpromenad innan frukost för att få i gång kroppen och knoppen. Den andra är att läsa ett kapitel ur en bok för att varva ner och komma bort från digitala skärmar innan jag ska sova.

Eli Åhman Owetz böcker passar utmärkt för att läsa innan jag släcker lampan. I tisdags hämtade jag tre, för mig, nya böcker från biblioteket. Ser fram emot att pausa dagens tankar och kliva in i en stressfri fantasivärld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *