Administrationsdag och Instagram 

Jobbat av administrativa uppgifter från min Att-göra-lista. Tog tag i bokföringen samt skickade en förfrågan om jobb till en tidigare uppdragsgivare. 
Där efter fotograferade jag till #fredagens2hand som @choices.by.annie startat på Instagram. Jag vill lägga upp bilder där varje fredag. Det är roligt och det genererar följare som gillar second hand precis som jag. Den här fredagen slutade det med att jag tog fotografierna som jag hade tagit till ett tidigare blogginlägg. En kruka i rokokostil inhandlad hos Gamla ting i Dalstorp. 

Den där krukan har vid närmare eftertanke varit med vid fyra olika tillfällen här på bloggen. Den 12 oktober när jag fotograferade i butiken Gamla Ting. 22 januari när jag hittat en bit oasis. 28 januari när jag visar fotografier på blomsterarrangemangen jag gjort där krukan skulle få vara i fokus. 29 januari i ett bakom-fotografiet-inlägg där jag berättar om hur jag tänkte när jag fotograferade blomsterarrangemangen.

Förra fredagen visade jag på Instagram #fredagens2hand bilder på ett sybord från 1946. Inropat på auktion i Norrtälje i början av 2000-talet. Kärlek från första stund. Har använts som nattduksbord sedan dess.

Första gången jag taggade #fredagens2hand visade jag de här två solitärvaserna. Det skrev jag om i det här blogginlägget den 12 april.

Jag har flera fina fynd som jag kommer visa framöver. Vi ses i morgon med en uppdatering angående saken jag byggt och målat.

Vill du följa mig på instagram heter jag @lindfoto.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *