Omslagsbild juni 

Här kommer juni månads omslagsbild. Och ett lite längre blogginlägg om händelseutvecklingen i mitt företagande. Nu är jag lite närmare mitt mål att blogga varje dag hela 2024. Det är 210 dagar kvar att blogga. sex omslagsbilder klara, sex kvar. 
Ett mål från förra året var att få 100 följare på Facebook företag (Lind Foto & Formgivning).  Det är en bit kvar. Jag har fortfarande 28 vänliga själar som följer mig där. Tack!

Startade i mars 2024 ett Instagramkonto lindfoto.se. Fram till den 31 maj hade jag gjort totalt 39 inlägg och har 35 följare. 

Tanken med att byta omslagsbild på Facebook varje månad är att ge en hint om vad jag kommer skriva om här på bloggen under innevarande månad. Bilderna kan även symbolisera någonting som är typiskt för månaden eller som jag kommer fokusera på. 
Denna månad använder jag återigen en bild på mig själv som får symboliserar att jag är ansiktet utåt för mitt företag. Måste synas för att få fler uppdrag. Fortsätter att söka upp sammanhang där jag träffar företagare för att lyssna vad de gör och berätta om vad jag är bra på. 

Den 4 maj arrangerades Dalstorpsdagen här där jag bor.  Företagare i området hade öppet hus. Jag tog med mina visitkort och min kamera. Tre visitkort delade jag ut. Frågade om jag fick fotografera på två ställen. Ett blogginlägg om Dalstorpsdagen den 4 maj och besöket på sågverket blev ett blogginlägg som jag publicerade den 10 maj. 

Den 16 maj frågade jag åter igen Choices by Annie om vi kunde göra ett nytt samarbete. Det samarbetet resulterade i att jag fick ta Annies porträttbild till hennes sociala medier. Det bli mitt första betalda uppdrag här i Sjuhärad. Utöver det uppdraget så skapade vi en film om hur man hittar från Gällstad rondellen till hennes butik. Det tog mig många arbetstimmar att filma och klippa. Men det var det värt. Fantastiskt att få ha ett bollplank som Annie som är duktig på Instagram. Jag kände att jag efter några dagar vågade vara kreativ fullt ut i skapandet av denna film.
Filmen publicerades 30 maj och har i skrivande stund (4 juni) 2590 visningar (718 återuppspelningar), 84 gilla, 9 kommentarer. Den har nått 1150 konton. 
Filmen med ljud finns att se på våra instagramkonton Choices by Annie och lindfoto.se

Den 29 maj deltog jag i en co-workingträff som Creative cluster arrangerat tillsammans med Lindedahlen wellness garden utanför Borås. Kollegor för en dag kallade jag blogginlägget. Att få möta andra företagare och presentera mig och berätta om var jag står och vart jag vill var nyttigt för mig. Vi var en liten grupp på 11 personer. Det gjorde att jag vågade öppna upp och vara helt ärlig i vart jag står nu. Denna träff resulterade i flera nya följare på Instagram. Lärorikt att lyssna till andra företagare och höra att det finns andra som också varit helt nya i området och lyckats etablerat sitt företag. Det gav mig kraft att orka mer. Våga mer.  

Detta är en sammanfattande text. Det som inte riktigt framgår är att jag känner tvivel, osäkerhet, oro som jag möter gång på gång och tar mig igenom. Ibland är det svårt och jobbigt men det är värt det för där finns också självutveckling som ger mig glädje och kraft. 

Det är en ny väg jag vandrar. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *